Programma
Keiko Sato

Gedurende de looptijd van een tentoonstelling worden programmaonderdelen uitgebreid en nieuwe activiteiten toegevoegd. Houd voor meer informatie en data de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

19.10.2019
Opening

Op 19 oktober 2019 gaat Machinery of Me officieel van start met de opening van de tentoonstelling ‘Beyond Civilisation’ van Keiko Sato.

01.12.2019
Film

Keiko Sato stelde op ons verzoek ook een filmprogramma samen. Zij selecteerde de animatiefilm ‘Nausicaä of the Valley of the Wind’ (1984, Hayao Miyazaki) bij haar tentoonstelling ‘Beyond Civilisation’. VOL – Het is helaas niet meer meer mogelijk een plek te reserveren.

De prachtige film speelt zich af in een toekomstige post-apocalyptische wereld en vertelt het verhaal van Nausicaä, de jonge prinses van de Vallei van de Wind.

Zowel Keiko Sato als Hayao Miyazaki kijken naar beschaving, vernietiging en de relatie tussen mens en natuur. Duik samen met ons in de spannende 
verhalen die zowel de tentoonstelling van Keiko Sato als de film te bieden hebben. 


14:00 – 16:00 Film.
16:00 – 17:00 Drankje.
Keiko Sato is deze middag aanwezig en geeft een introductie op de film.

 

lees meer

WALK WITH ME

Ontdek de verborgen verhalen van het landschap rond Machinery of Me tijdens een wandeling met een bijzondere gids. Data worden binnenkort bekend gemaakt.

talk with me

Lezing in samenwerking met partners van de Buitenplaats Koningsweg op een bijzondere locatie (datum volgt).

Stookkamerconcert

Muzikaal programma op zondagochtend. Houd voor data de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

WORKSHOP THE HIDDEN ACT

Neem contact op voor meer informatie over het doorlopende educatieprogramma.