Podcast

De Machinery of Me podcast (Spotify, Apple Podcasts) geeft een inkijkje in het gedachtegoed van de kunstenaars die de opdracht hebben gekregen om nieuw werk te maken.
Podcastmaker Basti Baroncini spreekt openhartig met de betrokken kunstenaars over hun visie, de tentoonstelling en hun leven in en buiten de kunst.

 


Podcast #4
Lotte Geeven

Beeldend kunstenaar Lotte Geeven vertelt in deze aflevering over haar tentoonstelling bij Machinery of Me, over hoe vogels het scanderen van een massa overnemen in hun gezang en over hoe de wereldgeschiedenis haar werk beïnvloedt.

podcast #3
Sander Breure & Witte van Hulzen

Beeldend kunstenaars Sander Breure en Witte van Hulzen vertellen in deze aflevering over hun tentoonstelling bij Machinery of Me, de nieuwe betekenis die het werk krijgt in de huidige tijd, utopieën en de theatrale ruimte als gereedschap. 

podcast #2
Madelon Hooykaas

Beeldend kunstenaar, fotograaf en filmmaker Madelon Hooykaas vertelt in deze aflevering over haar tentoonstelling 'Wheel of life' in Machinery of Me. Je maakt kennis met haar werkwijze, het ontstaan van de drie nieuwe kunstwerken en de plaats die deze tentoonstelling inneemt binnen haar internationale carrière.


podcast #1
Garbriel Lester

In deze aflevering spreekt Gabriel Lester over de tentoonstelling 'Holes in the Sky' in Machinery of Me, zijn werkwijze en de wereld van de beeldende kunst.